You are here: Home » Uw Therapeut

Brian Dicks is geboren in Australië. Hij houdt veel van sport en liep in 1989 een zware sportblessure op. Hij kwam bij de beste fysiotherapeut en sportarts terecht maar na 18 maanden was er nog steeds geen verbetering te zien. Via een vriend kwam hij bij een massage therapeut terecht. Na slechts twee weken kon hij weer beginnen met hardlopen.

Voor hem was dit de aanleiding om ook massage therapeut te worden. Hij deed een uitgebreid onderzoek om de beste scholen in Australië te vinden om aldaar te gaan studeren.

In 1993 opende hij zijn eigen praktijk in Australië. Daarnaast gaf hij ook les in sport- en therapeutische massage bij het "Barwon College of Therapeutic Massage" in Geelong, Australië.

Op dit moment is Brian Dicks bezig met het opzetten van een praktijk in Nederland aangezien hij met een Nederlandse getrouwd is.

Brian Dicks heeft van veel geleerd van de "meesters" van de Bowen Techniek o.a. Dr. Kevin Ryan en Ossie Rentsch N.D.

Naast de Bowen Techniek, heeft hij de volgende cursussen gevolgd:

Op dit moment volgt hij de opleiding voor "Emmett Techniek": een nieuwe therapie uit Australië.LET OP: De Bowen Techniek is niet bedoeld als alternatief voor medisch advies of behandeling. Als u twijfelt, kunt uw het best overleggen met uw behandelend arts.