Wat is een liquid facelift? In deze blog hebben we het hierover. Ook noemen we enkele voordelen van een liquid facelift: geen operatie nodig, volledige gezichtsbehandeling en lang zichtbaar. 

Wat is een liquid facelift?

Een liquid facelift is een cosmetische behandeling die meestal in een aantal behandelingen wordt uitgevoerd. Dit zijn meestal drie behandelingen, dit komt omdat het gezicht wordt onderverdeeld in 3 verschillende zones. Hier worden injecties op toegepast. De behandeling is voor iedereen anders, dit heeft te maken met de structuur van je huid. Hierdoor zal iedereen ook een andere ervaring hebben. Het middeltje dat wordt gebruikt is een mix tussen fillers en spierontspanners. Hiermee wordt de volume in het gezicht hersteld dat verloren is. De contouren worden verbeterd en de rimpels verminderd. Een operatie duurt zo’n 30 á 45 minuten.

Geen operatie

Het grootste voordeel van een liquid facelift: geen operatie nodig, is dat er inderdaad geen operatie voor nodig is. Daarom kiezen ook veel mensen voor zo een behandeling. De ingreep wordt volledig uitgevoerd door middel van injecties, er zal dan ook niet gesneden worden. Er is dan ook bijna nooit een verdoving nodig, behalve bij een behandeling voor de lippen. 

Volledige gezichtsbehandeling

Wanneer je kiest voor een liquid facelift, dan kun je rekenen op een volledige facelift. Wanneer je wilt kan je ook alleen de rimpels weg laten halen, hier wordt alleen een klein deel van het gezicht behandeld. Een liquid facelift is een gezichtsbehandeling waardoor je er een natuurlijk en fris uiterlijk krijgt.

Lang en zichtbaar resultaat

Het laatste voordeel van zo een facelift is dat de werking relatief lang is. Dit komt doordat er meer wordt gedaan dan alleen rimpels opvullen. Het volume in het gezicht wordt echt hersteld. Zo kan de werkingsduur van een liquid facelift oplopen tot 5 jaar. Dit is een heel stuk langer dan bij andere behandelingen, kijk bijvoorbeeld naar Botox. Hier moet de behandeling om de 3 tot 6 maanden herhaald worden.

Pin It on Pinterest