Bij bikes amsterdam vind je de gaafste fietsen om aan je beweging op te doen. Dat zijn dingen die je ook graag met familie en vrienden doet. In Nederland is er heel wat te doen als het gaat over touren in de vrije natuur. En dit hoeft natuurlijk niet helemaal met de auto te zijn. Zoals we al zeiden, de fiets is een prettig vervoersmiddel om de Nederlandse natuur te ontdekken. 

Fietsarrangementen

Het kost weinig tijd om een fietsvakantie te boeken. Tenminste, als je uit het enorme aanbod fietsarrangementen kunt kiezen wat je wilt. En dan begint het pas echt: na een heerlijk ontbijt stapt je op de fiets, volgt je een uitgestippelde route en parkeert je aan het eind van een heerlijke fietsdag je fiets weer bij je gastvrije accommodatie. Kies je voor een fietstocht met bagagetransfer, of voor een fietsvakantie op één basis? Reis je met je eigen gezelschap of gaat je voor de groepsreis? Wij laten je graag zien wat er allemaal is. Het enige wat je hoeft te doen, is kiezen.

Fietsvakantie aanbieders

Kies voor een Bed & Bike Tour en fiets langs boerderijen in Groningen of door Nationaal Park De Hoge Veluwe. Voor een bijzondere ervaring kunt je FietsVaarVakanties proberen, vakanties waarbij je per boot en fiets een vooraf uitgestippelde route door Nederland volgt. Overdag fietst je door natuurgebieden en langs dorpen. Aan het eind van de dag keer je terug naar de boot van het hotel dat dient als restaurant, overnachtingsplek en plek om je bagage op te bergen. Fietsen en varen is een typisch Nederlandse ervaring!

Boot-Fiets tochten

Een uniek concept dat fietsen en varen combineert. Ontdek prachtige plekjes in Nederland. Tijdens je tocht volgt je accommodatie je gewoon. Dit voorkomt het gedoe van van het ene hotel naar het andere te moeten verhuizen. 

Pin It on Pinterest