Het goed kunnen helpen van al je patiënten staat natuurlijk voorop als je een fysiotherapie praktijk hebt, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Met een gietvloer sla je twee vliegen in één klap: de vloer is praktisch én stijlvol. We gaan het in deze blog met je hebben over de vele voordelen van een gietvloer en waarom deze vloersoort zich uitstekend leent voor je praktijk. Lees snel verder!

De perfecte basis

Als fysiotherapie praktijkeigenaar kun je voor je praktijk het beste kiezen voor een gietvloer. Deze vloersoort brengt onder meer de onderstaande voordelen met zich mee:

  • Leverbaar in zo goed als elke kleur: geef je praktijk een persoonlijke, kleurrijke touch.
  • Onderhoudsvriendelijk: stofzuigen en dweilen is meer dan genoeg om de vloer in topconditie te houden.
  • Veilig: een gietvloer is onder andere brandwerend en zwaar belastbaar. Je kunt dus zonder problemen al je fysiotherapie apparatuur op de vloer kwijt.
  • Naadloos: geen vervelende en ontsierende naden en kieren.
  • Vloeistofdicht: (gemorste) vloeistoffen trekken niet in de vloer.
  • Warm: in tegenstelling tot bijvoorbeeld een betonvloer, voelt een gietvloer warm aan. Je kunt een gietvloer eventueel zelfs met vloerverwarming combineren.

Vorm te geven naar eigen smaak

Gietvloeren kunnen ontworpen worden in verschillende kleuren en designs. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een logo of de bedrijfskleuren in de gietvloer te verwerken. Dit maakt de vloersoort uniek ten opzichte van veel andere vloeren, die gebonden zijn aan een veel selecter kleurenpalet en opties.

Laten appliceren door een specialist

Een gietvloer appliceren is een specialistische klus die je het beste over kunt laten aan een expert. Zo bent u ervan verzekerd dat het resultaat optimaal zal zijn en de vloer na verloop van tijd geen mankementen of scheuren gaat vertonen. Een ontsierende vloer is natuurlijk het laatste wat je wil.

Pin It on Pinterest